Restaurant Hertebos
Wijnegemsesteenweg 132-134
2970 ‘S-Gravenwezel
03/344.14.27
info@hertebos.be

FB IG

Restaurant Hertebos

uit pure liefde

s

Lieve gasten,

Yoshi & Yasmine, Yasmine & Yoshi eigenlijk iets wat voor onze familie en vrienden altijd samen hoort.

Na enkele prachtige stages te hebben gelopen in onder andere The Jane, Nuance, Centpourcent & De Groene Lantaarn in Nederland, zijn we samen gekomen en hebben we samen in enkele prachtige zaken gewerkt. Ook deelde we één droom: een eigen restaurant openen.

Na enkele maanden verbouwen, en 100% alles te geven, was het 28 maart 2019 zover. Ons eigen restaurant ‘Hertebos’. Tijd om ons 200% te geven. Met Yoshi als chef achter het vuur, wie hem kent zal weten dat niets hem in de weg zal staan om alles (elke dag opnieuw) van zichzelf te geven. Yasmine zal de gasten verwennen, met haar passie voor de zaal & het koken. De keuken zal puur zijn, uit pure liefde voor het product. Smaak staat boven alles. De glimlach van onze gasten, het bedankje achteraf … daar halen we onze kracht uit.

In het bizarre corona jaar  hebben wij natuurlijk ook veel kunnen nadenken over onze toekomst, doordat wij nog extra aandacht willen geven aan onze klant, verwelkomen wij onze nieuwe aanwinst. Namelijk Van Zand Jeroen, hij zal ons team versterken als Sous chef, met als ervaring in verschillende zaken oa. L’air Du Temps, de Lindehof. Jeroen zal ongetwijfeld samen met ons voor een uitstekende beleving zorgen.

Wij hopen alvast dat we jullie heel binnenkort mogen ontvangen in restaurant Hertebos onze droom, onze tweede grote liefde.

Liefs, Yoshi & Yasmine, Jeroen