Historie Wanneer opende het restaurant?

We zijn geopend sinds 1995.


Over het Hertenbos

Wat sprak je aan in dit pand?
Een oude hoeve in een landelijke omgeving en dat in de parel der voorkempen.
Wat willen wij de klant aanbieden?
We bereiden alles met dagverse produkten.
In een niet al te sjiek entourage creëren we een gezellige huiselijke sfeer.
Wat is de favoriete keuken van de Chef, en hoe vertaalt zich dit in de aangeboden gerechten?
Super vers is altijd een beetje seizoengebonden. Daar we 4 leefbakken of homariums hebben met levende produkten zijn deze natuurlijk écht vers.
Het ambachtelijke in dit beroep is voor mij ook erg belangrijk net als de onze zelf gerookte producten, vis, vlees en kaas.
De bereidingen varieren van klassieke gerechten tot hedendaags en een greep uit de wereldkeuken.
De inrichting van het restaurant, met zijn huiselijke sfeer, in deze landelijke omgeving maakt het erg populair tijdens het wildseizoen met zijn specifieke gerechten zoals hert, haas, patrijs, fazant everzwijn, rendier enz…

Previeuw